Prekės
Įrengimas
Įrengimas
Meniu

Ledo kambariai

Ledo kambarys

Ledo kambarys

Kiekvienas mūsų kuriamas ledo kambario projektas yra individualus ir unikalus – skirtas Jums ir Jūsų poilsiui. Mato saunos kuriami gaminiai išsiskiria estetika, funkcionalumu ir suteikia prabangos pojūtį.

Ledo kambarys, tai vieta, kurioje aplinkos temperatūra svyruoja nuo -5 iki +5 °C. Čia ledo gaminimo įranga gamina smulkintą ledą, kuris savo struktūra labai panašus į sniegą: neturi aštrių briaunų, yra minkštas, jį malonu liesti. Šis kambarys gali būti naudojamas greitam įkaitusios odos atvėsinimui po pirties, ledo masažo ar garo sukūrimui pirtyje vietoje vandens. Ledo kambarys
Sniegu žmonės prausėsi nuo senovės. Moterys žinojo, kad sniego vonios, ypač po pirties, išsaugo jaunystę ir suteikia sveikatos. Sniegas palaiko odos tonusą, drėkina ir gaivina. Staigūs temperatūros pokyčiai priverčia stipriai dirbti širdį, kraujotakos ir nervų sistemas. Štai kodėl po ciklo: pirtis-sniegas-pirtis žmonės tarsi pradeda švytėti.
Panašų rezultatą galite gauti mėgaudamiesi šalto ir karšto vandens dušu, tačiau prisipažinkime, kad pirtis-sniegas-pirtis yra daug smagiau.

Jei turite klausimų – susisiekite.